KLAIR-CO. VAN DE FILTRATIEtechnologie, LTD

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited

Certifications
China Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited certificaten
China Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited certificaten
Customers Reviews
Ik vind ik met een Inheemse Engelse Technicus dat me een helpt sprak, gelukkig voor ons vennootschap sinds 2011.

—— Marsha Searle

De zeer snelle dienst en neemt goede zorg van mijn orden. Dank u!

—— Cynthia Pale

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited

1 2 3 4 5
Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited
MiniPleating Machine Schone productieruimte De filtersproductie van de zaklucht FFU-Productielijn
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KLAIR
Jaarlijkse omzet : 500-800
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

KLAIR is een nieuwe merk-gemotiveerde dochteronderneming van VTF-Groep, die een één van de eerste en belangrijke fabrikant van luchtfilters en de schone leverancier van luchtoplossingen in China met twee productiefaciliteiten in het noorden en zuiden van China sinds het jaar 2008 is.

De groep, gestationeerd in Guangdong, China, heeft rond 65 werknemers en verkoop dicht bij CNY 50 miljoenen, Internationale markt van meer dan 40 precent van de verkoop rekenschap geven.

In het afgelopen decennium, sparen wij geen inspanningen om schone luchtoplossingen te verstrekken om schone lucht voor gezondheid en verwerkingsprestaties aan honderd van de industrieën en commerciële toepassing, zoals Geneesmiddel, Halfgeleider, Micro-electronisch, Optisch, Voedsel & Drank, het Ziekenhuis, Winkelcomplex, laboratoria, Musea enz. te verzekeren.

Wij introduceerden de het best mini-geplooide machine, de eindeloze machine van het pakkingsschuim, DOP proefsysteem, en wij werken met Amerikaans HV-Media Bedrijf samen, dat wij pogen gelijkwaardig kwaliteitsproduct aan het Internationale merk te verstrekken.

Wij introduceerden volledig-Automatiserings Buigende Machine en de machine van het volledig-Automatiseringsponsen om de precisie van de metaalwerken te verzekeren.

Wij hebben een volledig QA systeem opgebouwd (ISO9001: 2000) het volledige proces van het ontwerp en de productie van de producten van de luchtfilter aan de prestatietest van het gebruiken van geavanceerde meetinstrumenten en levering.

Wij beloven u om ons beste voor de industrieontwikkeling en klantentevredenheid en in de toekomst momenteel te doen en te hopen dat onze homepage aan uw uitstekende selectie en rente nuttig kan zijn.

Aangezien wij „SCHONE AIR KWESTIES“ nastreven, zijn wij internationale merkaanhanger, maar zullen u uit dit gebied voordeel halen.

Contactgegevens
Dongguan Klair Filtration Technology Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Paul Jiang

Fax: 86--769-88007498

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)